Na vsebino

GZ Semič na tekmovanju "11. Vatrogasni izazov"

Ena operativna gasilka in pet operativnih gasilcev iz šestih prostovoljnih gasilskih društev (Vesna Malnarič - PGD Črešnjevec, Kristjan Rožič - PGD Petrova vas, Gašper Štravs - PGD Kot Brezje, Klemen Malnarič - PGD Štrekljevec, Toni Plut - PGD Krvavčji Vrh, Alojz Konda - PGD Gradnik ) so minulo nedeljo zastopali PGD Krvavčji Vrh na terenskem taktičnem tekmovanju "11. Vatrogasni izazov" v Lipovljanih na Hrvaškem.

Izziv je niz nalog, ki poskušajo simulirati dejanja in postopke, s katerimi se gasilci srečujejo pri operativnem delovanju. Pomerilo se je 21 moških in štiri ženske ekipe, ki so morale opraviti osem vaj ter vajo presenečenja. Ekipa PGD Krvavčji Vrh je zasedla odlično 5. mesto.

Hvala gasilcem DVD Lipovljani na gostoljublju, hvala Zlatku Pješu na odlični organizaciji in pa velika hvala naši prijateljici gasilki Dijani Vanjek za povabilo, vzpodbujanje in vsemu ostalemu, kar ekipa potrebuje za uspeh.

Vir: PGD Gradnik

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj