Na vsebino

Idejna zasnova Jurjevanjske drage - vabilo k podajanju predlogov

Spoštovane občanke in občani,

vabimo vas k podajanju predlogov na Idejno zasnovo ureditve Jurjevanjske drage, ki vam je bila javno predstavljena 16. 11. 2020.

Idejno zasnovo najdete v spodnji datoteki, predloge in komentarje pa lahko pošljete do ponedeljka 21. 12. 2020 do 12.00, in sicer na e-naslov: [email protected].

Idejna zasnova je prikaz predloga ureditve območja Jurjevanjske drage v prireditveni večnamenski prostor, ki bi skozi vse leto Črnomaljcem in drugim obiskovalcem nudil urejen prostor za kvalitetno preživljanje prostega časa ob spremljanju raznih prireditev in dogodkov. Pred začetkom naročila projekta za samo izvedbo želimo z idejno zasnovo seznaniti širšo javnost v občini Črnomelj, z namenom, da pridobimo povratno informacijo ali podan predlog ustreza večini uporabnikov oz. potencialnim uporabnikom Jurjevanjske ali pa je potrebno posamezne predloge ureditev še kaj uskladiti in prilagoditi različnim potrebam uporabe tega javnega prostora.

Priponke

Vir: Občina Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj