Na vsebino

Javni natečaj za turistični spominek

Turistično društvo Semič v sodelovanju z Občino Semič razpisuje javni natečaj za izbor najboljšega turističnega spominka za območje občine Semič v letu 2016.

  1. Na natečaju lahko sodelujejo samo spominki, ki prepoznavno in izvirno predstavljajo Občino Semič, jih je možno izdelati v poljubni količini za prodajo ter so prvič javno predstavljeni. Vsak avtor lahko sodeluje na natečaju z največ tremi predlogi.
  2. Strokovna komisija bo izbrala tri najboljše spominke in jim podelila naziv »Turistični spominek Občine Semič«.
  3. Strokovna komisija bo pri ocenjevanju upoštevala naslednje kriterije: likovno estetsko vrednost, dediščinska vrednost, izvirnost, turistično promocijsko vrednost kraja, uporabnost, ceno izdelka in možnost trženja.
  4. Spominki, ki bodo v skupni oceni glede na ocenjevalna merila dosegli največje število točk, bodo prejeli denarno nagrado: prva nagrada 400,00 €, druga nagrada 200,00 € in tretja nagrada 100,00 €.
  5. Spominke bo ocenjevala tričlanska strokovna komisija. Strokovna komisija pred ocenjevanjem pregleda prispele izdelke in izloči tiste, ki ne ustrezajo pogojem razpisa. Zmagovalnim spominkom, ki jih izbere strokovna komisija, se podelijo denarne nagrade. Strokovna komisija za ocenjevanje lahko prerazporedi nagrade. Strokovna komisija za ocenjevanje je popolnoma avtonomna in odloča samo z večino glasov. Na odločitev komisije niso možni ugovori.
  6. Na natečaj se lahko prijavijo fizične in pravne osebe.
  7. Spominek za natečaj bomo sprejemali na sedežu TIC-a Semič, Štefanov trg 7, 8333 Semič do srede, 26. oktobra 2016.
  8. Vsakemu vzorcu mora biti priložena zaprta kuverta s podatki: ime, priimek, naslov in telefonska številka avtorja; ime spominka, dve fotografiji spominka; izjava o avtorstvu.

Pri prevzemu spominka na TIC-u Semič se le – ta označi z enotno šifro, ki jo obdrži do konca razpisa.

  1. Nagrajeni spominki ostanejo v arhivu Turističnega društva Semič, ostali spominki pa se lahko vrnejo.
  2. Razglasitev rezultatov natečaja bo javna, in sicer v sklopu prireditve 10. Praznovanje jeseni Semič v Beli krajini (5. november 2016)
  3. Za informacije se obrnite na TD Semič, in sicer na tel. št. 040/625 148 ali e-pošti [email protected] ali [email protected]

Priponke

Vir: TD Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj