Na vsebino

Jutri bo oblačno, jutranje temperature v zatišnih legah od -7 do -4, drugod od -1 do 4, dnevne od 2 do 12 °C.

Ponoči se bo delno razjasnilo v večjem delu Slovenije, proti jutru pa se bo pooblačilo na Primorskem. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo v zatišnih legah od -7 do -4, drugod od -1 do 4, ob morju okoli 6 °C.

Jutri zjutraj bo na zahodu oblačno, dopoldne se bo pooblačilo tudi v osrednji Sloveniji, popoldne pa še na vzhodu. Na Primorskem in Notranjskem bo popoldne začelo rahlo deževati. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem in na vzhodu od 8 do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri se bo v Gorskem Kotarju in ob Jadranu ter v sosednjih krajih Italije oblačnost povečala, drugod bo sprva še sončno. Popoldne bo v Gorskem Kotarju ter v Kvarnerju začelo rahlo deževati, oblačnost se bo širila proti vzhodu. Pihal bo jugozahodni veter.

Obeti

V četrtek bo oblačno z občasnimi padavinami. Po nižinah bo sprva večinoma deževalo, popoldne pa se bo meja sneženja marsikje v notranjosti Slovenije spustila do nižin. Proti večeru bo na Primorskem zapihala burja. Do petka zjutraj bodo padavine povsod ponehale, čez dan se bo od severozahoda delno razjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj