Na vsebino

Jutri bo oblačno, občasno bodo še padavine

Ponoči bo oblačno s padavinami, po nižinah ob večinoma deževalo. Ponekod v višjih legah Notranjske in Kočevske lahko dež tudi zmrzuje. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 3, na Primorskem do 8 °C.

Jutri bo oblačno, občasno bodo še padavine. Po nižinah bo deževalo. Burja na Primorskem bo zvečer ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem do 13 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo oblačno z občasnimi padavinami, po nižinah bo večinoma deževalo. V višje ležečih krajih Gorskega Kotarja se lahko pojavljata poledica in žled. Ob severnem Jadranu bo pihala burja.

Jutri bo oblačno, občasno bo deževalo. Več dežja bo v krajih zahodno od nas.

Obeti

V ponedeljek bodo na vzhodu krajša obdobja sončnega vremena, drugod bo oblačno. Ponekod v zahodni in osrednji Sloveniji bo občasno deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. V torek bo večinoma suho vreme, ponekod se bo prehodno delno zjasnilo. V sredo bo pretežno oblačno.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj