Na vsebino

Jutri bo oblačno s padavinami, vmes bo tudi zagrmelo. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo ob močnejših padavinah ponekod v notranjosti lahko spustila do nižin

Zvečer se bo pooblačilo tudi v severovzhodni Sloveniji. Do jutra se bodo padavine razširile na večji del Slovenije, po nižinah bo deževalo. Ponekod bo še pihal jugozahodni veter, zjutraj pa bo na Štajerskem in v Pomurju že zapihal veter severnih smeri. Jutranje temperature bodo na severu od 1 do 5, drugod od 6 do 11 °C.

Jutri bo oblačno s padavinami, vmes bo tudi zagrmelo. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo ob močnejših padavinah ponekod v notranjosti Slovenije lahko spustila do nižin. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem bo proti večeru zapihala burja. Popoldanske temperature bodo od 0 do 5, na Goriškem in ob morju okoli 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo oblačno, padavine bodo zajele vse sosednje pokrajine, vmes bo tudi kakšna nevihta. Hladneje bo, na območju Alp bo snežilo do dolin.

Obeti

V četrtek bo sprva pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne in zvečer se bo krepil jugozahodni veter, postopno se bo pooblačilo. V noči na petek bo prehodno deževalo, meja sneženja bo na okoli 700 m nadmorske višine. V petek se bo zjasnilo, pihal bo okrepljen severni do severozahodni veter. V soboto na vzhodu še delno jasno, drugod se bo od zahoda pooblačilo in popoldne bo ponekod na Primorskem in Notranjskem že rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj