Na vsebino

Jutri bo povečini sončno, najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26 °C

Ponoči bo deloma jasno, proti jutru bo po nižinah nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 15, ob morju do 17 °C.

Jutri bo povečini sončno. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Popoldne in zvečer bo na zahodu že možna kakšna ploha. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo deloma jasno, predvsem v Alpah in v sosednjih pokrajinah Italije bo sprva še nastalo nekaj ploh. Po nekaterih nižinah bo proti jutru nastala megla ali nizka oblačnost.

Jutri bo povečini sončno. V krajih zahodno od nas bodo popoldne in zvečer že nastale posamezne plohe.

Obeti

V noči na četrtek se bodo padavine v zahodni Sloveniji okrepile in prehodno zajele tudi osrednjo in jugovzhodno Slovenijo. V četrtek in petek bo v zahodni in osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, predvsem na zahodu bodo občasne krajevne padavine. V vzhodnih krajih bo dokaj sončno vreme. Oba dneva bo pihal jugozahodnik, ob morju pa jugo. V noči na soboto se bodo padavine okrepile in se do jutra postopno razširile nad večji del države. Vmes bodo tudi nevihte.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj