Na vsebino

Jutri bo precej jasno

Ponoči se bo razjasnilo. Na severovzhodu bo pihal severozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -10 do -3, ob morju do 1 °C.

Jutri bo večino dneva precej jasno. Zapihal bo jugozahodnik, ki se bo popoldne še nekoliko okrepil. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, v severni Sloveniji okoli 3 °C.

V noči na petek se bo od juga pooblačilo. V petek dopoldne se bodo na jugu začele pojavljati padavine, ki se bodo sredi dneva in popoldne krepile in širile nad večji del države. Meja sneženja se bo proti večeru spuščala. V soboto bodo padavine ponehale. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho.

Nad večjim delom Evrope se zadržuje ciklonsko območje. Vremenska fronta se pomika čez Apeninski polotok in Balkan. Nad jugozahodno Evropo se krepi območje visokega zračnega tlaka. S severozahodnimi vetrovi k nam priteka bolj suh in nekoliko hladnejši zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj