Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, najvišje dnevne temperature od 6 do 12 °C

Zvečer se bodo na zahodu začele pojavljati padavine, ki se bodo ponoči krepile in do jutra razširile na vso Slovenijo. Meja sneženja bo med 400 in 700 m. Ob morju se bo prehodno okrepil jugo, ki bo zjutraj hitro slabel. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, po nižinah Primorske okoli 7 °C.

Jutri bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, meja sneženja se bo dvigala. Padavine bodo čez dan postopno slabele in ponekod ponehale. Dopoldne bo na Primorskem in Notranjskem pihal jugozahodnik, popoldne na severovzhodu severni veter, zvečer na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 12 °C, ponekod v severni Sloveniji pa nekaj stopinj nad ničlo.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo povsod pooblačilo, začele se bodo pojavljati padavine, sprva v krajih zahodno od nas, do petkovega jutra pa v vseh sosednjih pokrajinah. V alpskih dolinah bo snežilo do nižin.

Ob morju se bo krepil jugo, ki bo najmočnejši v jutranjih urah, nato pa bo hitro oslabel.

Jutri bo sprva oblačno s padavinami, ki bodo čez dan slabele in ponekod ponehale. V alpskih dolinah bo lahko snežilo do nižin. Ob morju se bo veter dopoldne obrnil na jugozahodnik. V noči na soboto bodo predvsem v krajih južno od nas prehodno spet možne padavine.

Obeti

V noči na soboto bo prehodno spet nekaj padavin predvsem na jugu države. V soboto bo sprva oblačno, popoldne pa se bo od severa postopno delno razjasnilo, predvsem na vzhodu bo možna kakšna popoldanska ploha. V nedeljo kaže na sončno vreme s hladnim jutrom. V ponedeljek kaže na dokaj oblačno vreme, predvsem na zahodu bo možna kakšna kaplja dežja.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj