Na vsebino

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 27 °C

Zvečer se bo od zahoda delno razjasnilo. Pihal bo jugozahodnik. Ponoči se bo postopno pooblačilo. Predvsem na severu bodo nastale krajevne plohe, možna bo tudi kakšna nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Zjutraj bodo na severu plohe in nevihte, ki se bodo čez dan razširile nad južno polovico Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 27 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči se bodo v krajih severno in zahodno od Slovenije pojavljale plohe in nevihte. Več jasnine bo v krajih južno od nas.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Sprva bo v krajih vzhodno in južno od nas še delno jasno. Od severa se bodo začele pojavljati plohe in posamezne nevihte.

Obeti

V petek bo sprva pretežno oblačno, čez dan se bo oblačnost trgala. Le ponekod bodo nastale posamezne plohe. V soboto in nedeljo bo deloma sončno in večinoma suho vreme. Po nekaterih nižinah bo jutro megleno.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj