Na vsebino

Jutri bo sprva jasno, sredi dneva in popoldne pa bo nekaj spremenljive oblačnosti, najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 31 °C

Zvečer je predvsem v Pomurju še možna kakšna ploha. Noč bo jasna. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18 °C.

Jutri bo sprva jasno, sredi dneva in popoldne pa bo nekaj spremenljive oblačnosti. Popoldne bodo v notranjosti Slovenije nastale posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 31 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Pozno popoldne ali zvečer bodo v krajih severno od nas še možne plohe ali nevihte, ponoči pa se bo ozračje umirilo. Noč bo povsod jasna.

Jutri bo sprva pretežno jasno, popoldne pa bodo zlasti v Alpah nastale plohe in nevihte, ki se bodo proti večeru razširile tudi na kraje severno in zahodno od nas.

Obeti

V sredo bo spremenljivo oblačno, na zahodu in jugu sprva še dokaj sončno. Krajevne padavine se bodo od vzhoda razširile nad večji del države, vmes bodo tudi nevihte. Zapihal bo veter vzhodnih smeri. V četrtek in petek bo vreme še nestanovitno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastale plohe in nevihte.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj