Na vsebino

Jutri bo sprva pretežno oblačno, sredi dneva in popoldne se bo ponekod delno zjasnilo, najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11 °C

Ponoči bo oblačno, ponekod na jugu bo občasno rahlo deževalo. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem do 10 °C.

Jutri bo sprva pretežno oblačno in povečini suho, sredi dneva in popoldne se bo ponekod delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem do 15 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo sprva oblačno, predvsem v krajih južno od nas bodo občasno rahle padavine, popoldne se bodo oblaki trgali. Ob severnem Jadranu bo spet zapihala šibka burja.

Obeti

V petek in soboto bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla, ki se ponekod lahko zadrži večji del dneva. V nedeljo se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo, drugod bo še pretežno jasno z meglo po nižinah. V višjih legah bo zapihal jugozahodni veter.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj