Na vsebino

Jutri dnevne temperature od 10 do 15, ponekod do 22 °C

Ponoči bo oblačnost naraščala, predvsem na zahodu države se bodo pojavljale padavine, ki se bodo zjutraj okrepile in širile proti osrednji Sloveniji. Na vzhodu bo zmerno oblačno in še suho vreme. Najnižje jutranje temperature bodo večinoma od 7 do 12 °C.

Jutri bo v zahodni polovici države oblačno s pogostimi padavinami. Na severovzhodu pa bo še nekaj sonca in do popoldneva suho. Popoldne ali zvečer bodo tam možne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 15, na vzhodu do 22 °C.

V noči na petek bodo krajevne padavine prehodno zajele večji del Slovenije. Dež bo do jutra ponehal. Čez dan se bo delno razjasnilo, le na zahodu bo bolj oblačno, nastalo bo še nekaj ploh. Pihal bo jugozahodni veter.

V soboto bo povečini sončno z nekaj koprenaste oblačnosti.

V nedeljo bo pretežno oblačno, tu in tam so možne manjše padavine. Več sonca bo na Primorskem, kjer bo zapihala šibka burja. Toplo bo.

Nad zahodno polovico Evropo je obsežno območje nizkega zračnega tlaka. Šibka vremenska motnja je dosegla Italijo in se bliža našim krajem. K nam z jugozahodnimi vetrovi doteka topel in prehodno nekoliko bolj suh zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj