Na vsebino

Jutri pretežno oblačno, dopoldne megleno, jutranje temperature od od -8 do -2, dnevne od 1 do 7 °C

Zvečer in ponoči bo pretežno oblačno, nekaj jasnine bo na vzhodu in zahodu Slovenije. Proti jutru se bo pooblačilo na Primorskem, po nižinah v notranjosti bo nastalo nekaj megle. Najnižje jutranje temperature bodo v alpskih dolinah okoli -11, drugod od -8 do -2, ob morju okoli 2 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, dopoldne bo po nižinah v notranjosti megleno. Čez dan bo v osrednji in vzhodni Sloveniji zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno oblačno, nekaj jasnine bo v krajih vzhodno in severno od nas. Proti jutru se bo pooblačilo tudi ob severnem Jadranu.

Jutri bo prevladovalo oblačno vreme, pihati bo začel jugozahodni veter. V Kvarnerju bo popoldne pričelo rahlo deževati.

Obeti

V petek bo na severu in vzhodu delno jasno, drugod pretežno oblačno. Na jugozahodu bo občasno rahlo deževalo. V vzhodni in osrednji Sloveniji bo pihal okrepljen jugozahodnik.

V soboto se bo dež na zahodu okrepil in se postopno razširil nad večji del Slovenije. Jugozahodnik bo oslabel. Topleje bo.

V nedeljo bo oblačno in sprva večinoma suho, proti večeru bo dež znova zajel zahod Slovenije.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj