Na vsebino

Jutri sprva sončno, kasneje ponekod nevihte, najvišje dnevne temperature od 26 do 31 °C

Zvečer se bo oblačnost umaknila in ponoči ter zjutraj bo pretežno jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, ob morju okoli 20 °C.

Jutri bo sprva sončno, popoldne in zvečer bodo predvsem v severni, osrednji in vzhodni Sloveniji nastale nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. Pihal bo vzhodni veter, zvečer bo na Primorskem zapihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 31, na Goriškem do 33 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno jasno.

Jutri bo sprva pretežno jasno. Popoldne se bo v krajih severno od nas in v alpskem svetu Furlanije - Julijske krajine oblačnost povečala, začele se bodo pojavljati plohe in nevihte. Drugod bo do večera suho vreme.

Obeti

V soboto bo deloma sončno z občasno spremenljivo oblačnostjo, predvsem popoldne bodo še krajevne plohe ali nevihte. V nedeljo bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka so zmerna burja. V ponedeljek se bo nadaljevalo pretežno jasno vreme.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj