Na vsebino

Kako se vključiti v produkt Turizem v zidanicah

Turizem v zidanicah je unikatna in privlačna turistična ponudba, namenjena bivanju gostov, ki iščejo avtentičnost, pristno doživetje, mir, sprostitev in romantiko na podeželju.

Razvojni center Novo mesto, d.o.o., od januarja 2022 skrbi za razvoj in trženje produkta Turizem v zidanicah. V okviru produkta se trži zidanice in podobne objekte, katerih lastniki so vključeni v Konzorcij Turizem v zidanicah.

V ponudbo je trenutno vključenih 44 enot (zidanic), ki so razpršene po celotni Dolenjski in Beli krajini, nekaj pa jih je tudi na Kozjanskem in v Posavju.

Vabimo vas na predstavitev produkta, ki bo v sredo, 30. 11. 2022, ob 17.30 v prostorih Kulturnega centra Semič.

Na srečanju vam bo ekipa Razvojnega centra Novo mesto predstavila načine sodelovanja ter priložnosti za lastnike zidanic, ki jih prinašata promocija in trženje v okviru produkta Turizem v zidanicah.

Program:

  • predstavitev produkta od začetkov do danes
  • kdo so gostje zidanic
  • postopki in pogoji pristopa v Turizem v zidanicah
  • vloge in razmerja (Razvojni center Novo mesto/lastnik zidanice)
  • promocija in trženje
  • prihod gosta (od rezervacije do odhoda)

Vljudno vas prosimo, da udeležbo sporočite na e-naslov: [email protected] ali telefon: 07 35 65 360 najkasneje do ponedeljka, 28. 11. 2022.

Priponke

Vir: Občina Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj