Na vsebino

Tamburaška skupina Melos obeležila 10-letnico delovanja

V Kulturnem centru Semič je 9. marca zazvenel prelep večer tamburaške glasbe, saj je Tamburaška skupina Melos praznovala pomembno prelomnico - 10 let delovanja.

Melos je svojo obletnico proslavil s posebno sestavljenim repertoarjem, ki je segal od klasičnih tamburaških melodij do sodobnih priredb in avtorske skladbe. Piko na i večeru pa so postavili posebni gostje, med katerimi so se na odru poleg nekdanjih članov, Marka Starešiniča in Marka Simčiča, pojavili tudi izjemni talenti, kot so Marko Pezdirc, Viviana Kukar, Gašper Mihelič ter skupina IL Divji, ki so s svojim nastopom dodali edinstven čar večeru.

Voditeljica programa Petra Majdič, je s svojo karizmo in profesionalnim pristopom poskrbela, da je bil večer povezan in poln energije, kar je dodatno začinilo vzdušje v dvorani. Publika je bila navdušena nad nastopom in je glasbenike nagradila s stoječimi ovacijami, kar je bila najlepša potrditev njihovega truda in predanosti glasbi. Tamburaška skupina Melos se zahvaljuje vsem obiskovalcem za neprecenljivo podporo ter obljublja, da bodo tudi v prihodnosti skupaj ustvarjali nepozabne glasbene trenutke.

Vir: PR TS Melos

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj