Na vsebino

Lego Masters 2018

Včeraj se je osem dijakov iz Lego krožka Srednje šole Črnomelj udeležilo Lego Masters tekmovanja, ki ga organizira Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani.

Ekipo Belokranjcev 2 so sestavljali:Ekipo Belokranjcev so sestavljali:
Marja Absec, 1. aGValentin Nemanič, 3. bG
Ema Prevalšek, 1. aGKlemen Tomc, 3. bG
Džina Fortun, 2. aGAndrej Zupančič, 3. bG
Gašper Lamut, 2. aGJani Kure, 3. bG

Pričeli smo s kvalifikacijami, kjer je vsaka ekipa imela 2 poskusa, pri katerih se je meril porabljen čas ter število doseženih točk. Če več ekip doseže enak rezultat, se višje na lestvici uvrsti ekipa, ki doseže krajši čas. Ekipe se razvrstijo v lestvico glede na boljšega od 2 poskusov. Prvih 8 ekip je šlo neposredno v izločilne boje oziroma v 1/8 finala. Zadnji dve ekipi (24. in 25. mesto na lestvici) sta se pomerili med sabo za 24. mesto (na 2 dobljeni). Ekipe od 9. do 24. mesta so se pomerile v repasažu za preostalih 8 razpoložljivih mest 1/8 finala (9. do 16. mesto), prav tako na 2 dobljeni zmagi.

Obe dijaški ekipi sta se uvrstili v 1/8 finala, kjer sta se pomerili v tekmovalnih dvobojih z ostalimi srednješolskimi ekipami.

Vsem tekmovalcem iskrene čestitke za pokazano znanje in izvirne ideje ob sestavljanju robotov in programiranju.

Vir: SŠ Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj