Na vsebino

Likovno-kulturni dogodek »Igraj se z mano«

Tekom minulega šolskega leta so učenci OŠ Milke Šobar – Nataše ustvarjali za likovni natečaj “Igraj se z mano” in kar tri likovna dela so se izmed več kot 7000 prispelih del uvrstila med 700 najboljših.

V okviru natečaja pa je v sredo v Koroški galeriji likovnih umetnosti v Slovenj Gradcu potekal likovno-kulturni dogodek »Igraj se z mano«, katerega sta se udeležili Roberta Hudak in Valentina Rozman, avtorici izbranih likovnih del. Na dogodku so se izvajale likovne delavnice, na katerih so učenci izdelovali družabne igre. Z nastalimi izdelki pa so, tako kot se glasi samo ime dogodka, drug drugega povabili k igri. Ustvarjanju in igri je sledila postavitev razstave izbranih likovnih del v prostorih galerije, likovna dela pa so na steno pritrdili učenci sami. Da pa je dan minil še bolj pestro in kulturno, je piko na i dogodku dodal Zlatko z gosti. S svojimi navdihujočimi besedili nas je popeljal v sanje ter nam dal vedeti, da prav taki dogodki pomenijo, kot bi rekel Zlatko, »več od lajfa«.

Vir: OŠ Milke Šobar – Nataše

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj