Na vsebino

Martina Mravinec se poteguje za mesto na finalnem izboru Eme 2020

Pričenja se tekmovanje za mesto na finalnem izboru Eme 2020, na katerem sodeluje tudi Martina Mravinec iz Črnomlja. Tekmovanje se imenuje Ema Freš in daje možnost neuveljavljenim glasbenikom, da se pokažejo javnosti in nastopijo na Emi in mogoče celo na Evroviziji.

V petih tednih se bo 18 izvajalcev potegovalo za svojo možnost, da se uvrstijo na finalni izbor Ema 2020, ki bo februarja prihodnje leto.

Gre za spletno glasovanje in poteka v obliki spletne ankete na portalu RTV-ja TUKAJ. Tekmuje se v parih, vsak dan pa se dobi enega zmagovalca. Martina nastopa danes, tekmovanje se začne ob 10. uri in traja vse do 20. ure. V tem času lahko seveda glasujete.

Martina je članica skupine Simptomi, na Emi FREŠ pa se predstavlja kot samostojna izvajalka. Skupina Simptomi je nastala leta 2017 in je sestavljena iz znanih dolenjskih glasbenikov. Posneli so tri pesmi, in sicer v studiu Metulj v Novem mestu. Nastopili so že na Lentu v Mariboru, na Prazniku glasbe v Ljubljani, v Orto baru, na glavnem trgu v Celju ... Postali so tudi Cityband 2019 po mnenju strokovne komisije.

Torej, danes med 10. in 20. uro lahko glasujete za Martino na povezavi TUKAJ. Glasujete lahko le enkrat z enega IP naslova na dan.

Imate ravno toliko časa, da pred pričetkom glasovanja objavo še delite ...

Vir: RTV SLO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj