Na vsebino

Metliški otroci prispeli na Debeli rtič

V organizaciji Območnega združenje Rdečega križa (OZRK) Metlika tudi letos organizirajo letovanje za 51 otrok iz metliške občine v mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču. Na sedemdnevno letovanje so se otroci odpravili danes in na Debeli rtič, kjer bodo ostali vse do sobote, tudi že srečno prispeli.

Za otroke v času letovanja pripravljajo pester program dejavnosti, od preventivnih programov, tekmovalnih aktivnosti in razvedrilnih dogodkov. Za 24-urno varnost otrok bo poskrbelo osem mentorjev iz metliške občine.

Izvedbo programa finančno podpirajo Zavod za zdravstveno zavarovanje (ZZZS), Občina Metlika, donatorji, RK Metlika in starši otrok.

Dvajsetega avgusta pa bo na sedemdnevno brezplačno letovanje na Debeli rtič pod okriljem OZRK Metlika, odpotovala še ena manjša skupina otrok. To letovanje se financira iz namenskih dobrodelnih akcij: donacija Tuš, Radio 1 (Deželak - junak) in akcija Pričarajmo nasmeh.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj