Na vsebino

Metliški vrtec obvešča

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni COVID19, bo v vzgojno izobraževalnih zavodih na podlagi sklepa Vlade RS in odredbe ministrstva za zdravje začasno prepovedano zbiranje ljudi v šolah. To pomeni, da se od ponedeljka, 16. 3. 2020 vzgojno izobraževalna dejavnost ne bo fizično izvajala v vrtcih in šolah.

Za vse starše, ki delajo v sektorjih, ki so potrebni za nujno delovanje države (zaposlene v zdravstvu, energetiki, oskrbi, komunali in na področju varnosti), bo organizirano varstvo v posameznih šolah ali vrtcih.

Občina Metlika zbira podatke staršev otrok, ki nujno potrebujejo varstvo. Nujno varstvo se izkazuje s pisno izjavo delodajalca, da starši opravljajo delo, ki je pomembno za delovanje družbe in države v izrednih razmerah. Obrazec izjave izjave delodajalca je v prilogi.

Dežurno varstvo predšolskih otrok in osnovnošolskih otrok od prvega do petega razreda bo organizirano v prostorih Otroškega vrtca Metlika. Varstvo bo prilagojeno potrebam (predvidoma od 5.30 do 15. ure). Več informacij dobite na spletni stani https://www.vrtec-metlika.si/.

Prosimo, da potrebo po varstvu otroka sporočite v tajništvo Občine Metlika, na telefonsko št. 07/36-37-400 ali po elektronski pošti na e-naslov: [email protected].

Priponke

Vir: Vrtec Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj