Na vsebino

Miklavž Lions kluba Podzemelj

Lions klub Podzemelj Bela krajina je imel v septembru dobrodelno trgatev v Semiču pri vinarju Samuelu Malnariču. Z zbranimi sredstvi bo klub te dni finančno razveselil tri družine z otroki s posebnimi potrebami ali boleznimi. Prav tako bo klub podaril kompletno posteljo z jogijem in celotno opremo pomoči potrebnemu fantu.

Na dan svetega Nikolaja pa so s pomočjo materialnih donacij podjetja Intersocks Kočevje in podjetja Geaprodukt iz Ljubljane, razveselili 144 otrok in odraslih. Že zgodaj zjutraj so obiskali Osnovno šolo Milke Šobar Nataše, kjer so jih sprejeli s krajšim programom in bili izredno veseli prejetih daril. Nato je sledil obisk Varstveno delovnega centra Črnomelj ter enote Varstveno delovnega centra na Vinici. Tudi njihove varovance so obdarili in jim zaželeli vesele božične ter novoletne praznike.

Tako zaključujejo letošnje leto z obljubo, da bodo tudi v letu 2024 obiskali starostnike na območju vseh treh belokranjskih občin in izpeljali oba tradicionalna dobrodelna dogodka - spust po reki Kolpi ter dobrodelno trgatev.

Naj se tudi vam odpre srce in pomagajte pomoči potrebnim. Lepe praznike.

Vir: Lions klub Podzemelj Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj