Na vsebino

Na Pungartu sinoči Eva Hren, jutri Matjaž Javšnik

Foto: Nikola Vukmanič
Foto: Nikola Vukmanič

V sklopu poletnih kulturnih prireditev Pridi zvečer na grad se je sinoči na Pungartu v Metliki predstavila pevka in kitaristka Eva Hren z zasedbo Goran Rukavina kvartet.

Eva Hren sodi med tiste slovenske glasbenike, ki jih privlačijo različni glasbeni stili. Na Akademiji za glasbo v Ljubljani je diplomirala iz kitare pri prof. Andreju Grafenauerju, znanje pa si je izpopolnjevala pri priznanih kitarskih mojstrih. Klasično petje je študirala pri Nadici Grozdanovi, jazzovsko petje pa pri Sheili Jordan, Nancy Marano in Cynthi Utterbach. Čeprav je začela s klasiko in jazzom, jo je umetniška pot vodila k etnu in v alternativne vode.

Na metliškem odru se je tokrat predstavila z odličnim akustičnim bandom Gorana Rukavine. Kreativna ekipa se je predstavila s svežnjem pesmi, za katere je glasbo napisal Goran Rukavina.

Na igrišče Pungart jutri ob 19. uri prihaja Matjaž Javšnik z odlično gledališko komedijo za vse generacije Striptiz, ki jo je doslej videlo že več kot 150 tisoč gledalcev. Gre za dodaten dogodek v sklopu prireditev Pridi zvečer na grad, v organizaciji King Kong Teatra.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj