Na vsebino

Najava tečajev za čebelarje začetnike

Čebelarska zveza Slovenije bo v letu 2019 organizirala osem tečajev za čebelarje začetnike. Tečaji bodo tako potekali v Murski Soboti, Hočah (Pivola), na Frankolovem, Koroškem, Brdu pri Lukovici, v Škofji Loki, Beli krajini in Postojni. Tečaji so namenjeni predvsem prihodnjim čebelarjem in čebelarjem začetnikom, ki čebelarijo manj kot tri leta ter se še niso udeležili tečaja za začetnike, so po možnosti že včlanjeni v čebelarska društva in imajo čebelarskega inštruktorja.

Zbiranje prijav se prične v torek, 8. januarja 2019, ob 19. uri z izpolnitvijo spletnega obrazca za posamezno lokacijo tečaja. Povezave na prijavne obrazce bodo objavljene na spletni strani ČZS! Na posamezni tečaj lahko sprejmemo 50 udeležencev. Če bo prijav več, se ti uvrstijo na čakalni seznam za primer morebitne kasnejše sprostitve prostega mesta (v našem interesu je, da so tečaji zapolnjeni do konca).

Vir: Čebelarsko društvo Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj