Na vsebino

Neisha v Črnomlju

Včeraj se je z nastopom Neishe pričel cikel koncertov Večeri na Gričku, ki se bodo skozi junij in v začetku julija letos odvijali ob četrtkih ob 20. uri pod lipami na črnomaljskem Gričku. Bilo je tako, kot mora biti - odlična glasba, močna energija, pravi obiskovalci, krasno vreme. Priznana slovenska pevka Neža Buh - Neisha, ki se z glasbo ukvarja že celo življenje, je še enkrat več potrdila lastne besede, da ob vseh težavah, ki smo jim priča zadnje leto, »ne smemo pozabiti imeti se fajn«.

Po sinočnjem udarnem in prešernem začetku se bodo Večeri na Gričku nadaljevali naslednji četrtek, ko bo pod mogočnimi lipami navduševala Manca Izmajlova, zato ne pozabite na obvezno rezervacijo sedeža.

Cikel letošnjih koncertov poteka v organizaciji JSKD Črnomelj pod pokroviteljstvom Občine Črnomelj. Pri organizaciji dogodkov pa sodelujejo tudi Krajevna skupnost Črnomelj, Turistično društvo Črnomelj in ZIK Črnomelj.

Vir: JSKD Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj