Na vsebino

Neurje povzročalo težave

Večji del Slovenije je včeraj pozno popoldne zajelo močno neurje. Meteorna voda je zalila nekaj objektov, nevšečnosti pa je povzročal tudi močan veter, ki je na več lokacijah odkril strehe. Neurje je marsikje močno oviralo tudi promet.

V Beli krajini večjih nevšečnosti na srečo ni bilo, a gasilci kljub temu niso bili brez dela. Ob 19.11 so tako gasilci PGD Semič na Metliški cesti v Semiču prekrili ostrešje balkona.

Ob 19.58 je na cesti Črnomelj-Griblje, pri odcepu za naselje Pavičiči, podrto drevo oviralo promet, katerega je odstranil dežurni cestnega podjetja.

Ob 20.53 je na cesti Semič-Gradac, pri naselju Stranska vas pri Semiču, močan veter nalomil drevesa in prevrnil komunalne zabojnike. Delavec cestnega podjetja je očistil cestišče in pospravil zabojnike.

Kakšna je napoved za prihodnje dni?

Vremenoslovci za danes napovedujejo spremenljivo vreme s krajevnimi plohami in nevihtami. Te bodo nastajale predvsem popoldne in v noči na četrtek. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 29°C.

Jutri bo tudi še spremenljivo vreme. Predvsem v popoldanskem času bo nastalo nekaj ploh in neviht. Najnižje jutranje temperature od 13 do 18, najvišje dnevne od 24 do 29 °C.

V petek bo povečini sončno in spet nekoliko bolj vroče. V soboto bo precej jasno, popoldne bo nastala kakšna ploha ali nevihta.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj