Na vsebino

Martinovo v Metliki

Pred nami je pestro dogajanje v čast enega izmed najlepših vikendov – čaka nas namreč martinovanje!

V petek, 10. novembra, vas Resort Majer vabi na edinstveno priložnost, da se od 15. ure naprej družite v čarobnem okolju njihovega dvorca. Razvajali vas bodo z odlično vinsko ponudbo, okusnimi narezki in sladkimi pregrehami. Za rezervacijo pišite na [email protected].

Vinska klet Metlika v soboto, 11. novembra, od 18. ure naprej vrata kleti odpira za vse ljubitelje izvrstne žlahtne kapljice. Torej, vabljeni v Vinsko klet Metlika, ki vas skupaj z Društvom vinogradnikov Metlika vabi, da skupaj nazdravimo novi letini.

Hiša vina Pečarič prav tako pripravlja poseben večer v duhu Martinovega. Za vas pripravljajo Martinov večer, na katerem boste lahko okušali vina iz njihove ponudbe, ob tem pa se tudi okrepčali z domačimi prigrizki, ki bodo doživetje dvignili na povsem novo raven. Rezervacije so možne na 041 753 263 ali na [email protected]. Njihov dogodek bo potekal naslednjo soboto, 18. novembra, od 18. ure naprej. Vstopnina znaša 30 evrov na osebo.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj