Na vsebino

Obiski v DSO Metlika

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev,

sporočamo vam, da so v vseh naših enotah možni obiski, vas pa še naprej prosimo, da se nanje prehodno najavite pri socialni službi. Ker sta nam varnost in zdravje stanovalcev na prvem mestu, vas prav tako prosimo, da dosledno upoštevate naslednje preventivne ukrepe:

- Na obisk lahko pridejo samo zdrave osebe.

- Obisk najavite na telefonsko številko 030 486 651 (od ponedeljka do petka od 9. do 10. ure) ali prek e-pošte [email protected].

- S seboj prinesite izpolnjen vprašalnik o svojem zdravstvenem stanju. Ob oddaji izpolnjenega vprašalnika, ki ga lahko prejmete tudi na recepciji, vam bo osebje na recepciji izmerilo telesno temperaturo.

- Pred vstopom v dom in ob odhodu si razkužite roke in obutev.

- S seboj prinesite kirurško masko. Med obiskom je obvezno pravilno nošenje maske in ohranjanje primerne razdalje. Svojci, ki boste stanovalce obiskali v sobi, boste v domu oblečeni v osebno varovalno opremo (obrazna maska ). Med obiskom v sobi odstranjevanje obrazne maske ni dovoljeno.

- Stanovalce, ki ne zmorejo zapustiti sobe, lahko obiščete v sobi v spremstvu naših zaposlenih.

- Prinašanje osebnih predmetov je dovoljeno, prosimo pa vas, da ne prinašate hitro pokvarljive hrane.

Zavedamo se, da opisani preventivni ukrepi niso zelo prijetni, vendar lahko le ob njihovem doslednem izvajanju zagotovimo, da bo dom še naprej lahko ostal odprt za obiske.

Prosta mesta

Potencialnih novim stanovalcem in svojcem sporočamo, da imamo v domu še nekaj prostih postelj, in sicer tako na oddelku za stanovalce z demenco kot v enoti Mestni Trg. Za več informacij o prostih mestih in postopku sprejema smo vam na voljo na telefonski številki 030 486 651 (od ponedeljka do petka od 9. do 10. ure) ali prek e-pošte [email protected].

Zbiranje donacij za nakup dezinfekcijskega robota

Prav tako vas obveščamo, da smo zbrali že približno polovico sredstev, ki jih potrebujemo za nakup dezinfekcijskega robota. Vsem, ki ste že donirali, se ob tej priložnosti ponovno iskreno zahvaljujemo.

Dobrodelno akcijo širimo z možnostjo doniranja prek kratkih sporočil SMS. Naročniki vseh telekomunikacijskih operaterjev boste lahko od ponedeljka, 1. marca 2021, prispevali 5€ za nakup robota s sporočilom z vsebino ROBOT5, ki ga pošljete na telefonsko številko 1919.

Verjamemo, da smo tako še olajšali odločitev za donacijo in da nam bo skupaj z vami uspelo zbrati manjšajoča sredstva za nakup izredno dragocene naprave, ki s hitrim in temeljitim razkuževanjem prostorov prispeva k preprečevanju širjenja okužb s koronavirusom.

Hvala za vašo pomoč!

Vir: DSO Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj