Na vsebino

Obvestilo DSO Metlika

Spoštovani svojci stanovalcev Doma starejših občanov Metlika,
obveščamo vas, da smo zaradi pojava koronavirusa v Metliki včeraj dom popolnoma zaprli. Izvajamo preventivne ukrepe, skladno z navodilih NIJZ-ja. Stanovalci se zadržujejo v sobah, kjer se tudi prehranjujejo. Skupna druženja so prepovedana. Sobe večkrat dnevno prezračujemo in razkužujemo.
Vsi so seznanjeni z nastalo situacijo in razumejo sprejete ukrepe. Naloga stanovalcev in zaposlenih je, da se opazujejo in v kolikor opazijo zdravstvene spremembe, takoj sporočijo predstojnim.

Za zaposlene ravno tako priporočamo, da se izvajajo vsi preventivni ukrepi in da svoje zdravstveno stanje opazujete. V kolikor opazite respiratorne težave ali druge znake, obvestite svojega zdravnika. Za odvzem brisa imamo na vstopni točki v Splošni bolnici prioriteto. Tako je dogovorjeno z NIJZ-jem NM.

Sicer delo poteka po normalnem urniku. Pri svojem delu obvezno nosite zaščitne maske, ki jih menjate na 2 uri ali po potrebi še prej. Skrbite za razkuževanje sebe in prostorov, kjer se gibljete.

Za vprašanja smo vam na voljo,

Direktorica DSO Metlika Ivica Lozar

Priponke

Vir: DSO Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj