Na vsebino

Odnesli navigacijo in iztočili gorivo

V Črnomlju so storilci v minulih dneh razbili steklo vrat neregistriranega tovornega vozila, ki je bil parkiran na ulici Kočevje. Odnesli so navigacijo znamke Garmin ter iztočili še okoli trideset litrov dizelskega goriva. Lastniku so povzročili za okrog 500 evrov škode, so sporočili danes s Policijske uprave Novo mesto.

Pozor na prometne zastoje

Od danes pa vse do sobote dopoldne je v skladu s prometnim koledarjem in predprazničnim časom pričakovati povečan promet na avtocestah, glavnih cestah in mejnih prehodih proti Hrvaški. Podobno je ponedeljek in torek pričakovati povečan promet v obratni smeri, iz smeri Hrvaške.

Na območju Policijske uprave Novo mesto bodo tako najbolj obremenjeni mejni prehodi Obrežje, Slovenska vas ter Metlika in Vinica.

Voznicam in voznikom policisti zato svetujejo, da se pred odhodom na pot pozanimajo o aktualnem stanju na prometno informacijskem servisu oziroma spletni strani promet.si. Na pot se odpravite prej in se pripravite na morebitne zastoje (zadostna količina goriva, voda ipd.).

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj