Na vsebino

Odprt poziv za dodeljevanje denarnih spodbud dijakom SŠ Črnomelj

Belokranjske občine so objavile poziv za dodeljevanje denarnih spodbud dijakom Srednje šole Črnomelj v šolskem letu 2023/24. Občine Črnomelj, Metlika in Semič vabijo vse dijake vpisane v 1. in 2. letnik kateregakoli programa SŠ Črnomelj, ter dijake vpisane v 3. letnik programa gimnazija, da najkasneje do 30. septembra podajo vlogo za dodelitev denarne spodbude. Dijaki ob vpisu v 1. letnik ne smejo biti starejši od 17 let, do denarne spodbude pa so upravičeni tudi srednješolci, ki prejemajo katerokoli štipendijo.

Višina denarne spodbude znaša 80 evrov mesečno na dijaka, podeljuje pa se za obdobje enega šolskega leta.

Dijaki s stalnim prebivališčem na območju občin Črnomelj, Metlika ali Semič oddajo vlogo na sedežu občine na območju katere imajo stalno prebivališče. Dijaki s stalnim prebivališčem izven območja navedenih občin, pa vlogo oddajo na sedežu Občine Črnomelj.

Prijavitelji morajo predložiti potrdilo o vpisu ter izpolnjen in podpisan obrazec prijava, ki ga najdete v spodnji priponki.

Priponke

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj