Na vsebino

Odprtje obnovljene javne poti proti naselju Draga pri Sinjem Vrhu

Župan občine Črnomelj Andrej Kavšek je skupaj s krajanom Matijo Špeharjem, uradno predal namenu obnovljeno javno pot proti naselju. Vrednost investicije obnove 740 m občinske poti je znašala okoli 180.000 EUR, dela pa je izvajala družba CGP.

Investicija je bila narejena s pridobljenimi sredstvi Ministrstva za notranje zadeve za urejanje infrastrukture ob meji. Dela so zajemala razširitev ceste na 3,5 m in ureditev odvodnjavanja.

Župan Andrej Kavšek je izpostavil dobro sodelovanje med krajani in občino ter jih povabil k še močnejšemu sodelovanju s svojo krajevno skupnostjo, saj se s takšnim načinom sodelovanja najhitreje in najučinkoviteje pride do dobrih rezultatov. V imenu krajanov se je zahvalila Ivanka Špehar.

Za kulturni program so poskrbeli učenci OŠ Vinica Leon Špehar Aščić, Kaja Krupič, Jon Šmit, Bor Vrbanac in Taja Krupič, za scenarij in vodenje prireditve pa JSKD OI Črnomelj.

Vir: Občina Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj