Na vsebino

Oprostitev ali delna oprostitev plačila najemnin za športne organizacije

V Ur.listu RS 3/2021 je bil dne 8.1.2021 objavljen Pravilnik o izvajanju oprostitve ali delne oprostitve plačila najemnin zaradi omilitve posledic drugega vala epidemije COVID-19 za športne organizacije.

Upravičenci (športne organizacije, ki jih določa Zakon o športu in so uporabniku športnih objektov in površin za šport v naravi v lasti R Slovenije ali lokalnih skupnosti) lahko vlogo za oprostitev oddajo na obrazcu iz Priloge 1, ki je sestavni del pravilnika in ji priloži zahtevano dokumentacijo z izjavo iz Priloge 2 istega pravilnika. O upravičenosti do oprostitve plačila najemnine ali dela najemnine objektov v lasti občine Semič odloča županja.

Upravičenci vlogo oddajo na naslov Občina Semič, Štefanov trg 9, 8333 Semič ali elektronsko na naslov [email protected] do vključno 30. aprila 2021.

Obdobje nezaračunavanja najemnine ali dela najemnine je obdovje trajanja razglašene epidemije COVID-19 na območju R Slovenije oziroma, ko v skladu s sprejetimi predpisi uporaba ni bila dopustna ali pa je bila bistveno otežena, in traja od vključno 19. oktobra 2020 dalje.

Vir: Občina Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj