Na vsebino

Otvoritev domačih kotičkov v prodajalnah KZ Metlika

V četrtek in petek smo v prodajalnah Kmetijske zadruge Metlika tudi uradno otvorili domače kotičke, kjer potrošnikom nudimo domače izdelke lokalnih proizvajalcev in pridelovalcev.

Z aktivnostmi projekta ,,Zakladi Bele krajine,, smo povezali razpršene in od urbanih središč oddaljene ponudnike lokalnih pridelkov in izdelkov domače obrti, storitev ter ustvarjalce iz lokalnega okolja.

V domačih kotičkih prodajaln Kmetijske zadruge Metlika z.o.o., ki se nahajajo na naslednjih lokacijah: diskont PC Log Metlika, mesnica KZ Metlika ter v trgovini Semič, želimo kupcem približati kvalitetne domače izdelke, ki jih z vztrajnostjo in veliko mero ljubezni do narave vsakodnevno pripravijo družine, ki so zveste domačemu. Na naših policah tako najdete ponudbo lokalnih izdelkov, kot so mesni, mlečni izdelki, različne vrste medu, marmelad, sirupov, moke, testenine, sokove, vino in ostale dobrote.

Pod sloganom ,,Zvestoba domačemu – Domače dobrote,, smo povezali ponudnike domačih pridelkov in izdelkov iz Bele krajine. V želji, da bodo na vaših mizah kraljevali najboljši izdelki pristnih domačih okusov, smo za vas izbrali kvalitetne domače dobrote lokalnih proizvajalcev in pridelovalcev , ki jih bomo sproti dopolnjevali.

Vir: KZ Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj