Na vsebino

Pester program na svetovalnih dnevih

V okviru Dnevov svetovalnih središč, ki te dni potekajo na ZIK Črnomelj, je bilo danes organizirano več delavnic in predstavitev. Podjetje Livar je za dijake Srednje šole Črnomelj, program oblikovalec kovin, pripravilo predstavitev svoje dejavnosti in možnosti zaposlovanja.

Za priseljence v Beli krajini je bila izvedene delavnica učenja slovenščine in spoznavanja slovenske kulture. Člani Univerze za tretje življenjsko obdobje, ki že 20 let deluje na ZIK-u, so se pogovarjali o celostni skrbi za zdravje v zrelejšem obdobju. Dom starejših občanov Črnomelj je predstavil poklic socialni oskrbovalec na domu in možnosti zaposlovanja na tem področju, ZIK Črnomelj pa možnosti izobraževanja s tega področja.

Na dogodke ste vabljeni tudi jutri, prav tako na stojnico znanja, ki bo v centru mesta Črnomlja, od 16. do 19. ure v okviru dogodkov Svetovni dan turizma: Podobe turizma v našem mestu.

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj