Na vsebino

Policijska uprava poroča

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 18. in 21. marcem intervenirali v 142 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 419 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 19 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Štirim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli vozila. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, povzročitev telesnih poškodb, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, požarov in najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev.

Kar se tiče Bele krajine pa tole:

Metliške policiste so 18. 3. poklicali na pomoč iz okolice Metlike, kjer naj bi nasilnež napadel in poškodoval drugega moškega in razbil osebni avtomobil. Policisti so takoj odšli na kraj, kjer so 47 -letnega nasilneža obvladali z uporabo prisilnih sredstev in mu odvzeli prostost. Ugotovili so, da je nasilnež 51-letnega in 20-letnega moškega, s katerima naj bi bil v sporu, napadel s kmetijskim orodjem in ju lažje poškodoval. Poškodovana moška so oskrbeli reševalci. Policisti bodo osumljenca ovadili zaradi kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari.

Med 4. 3. in 17. 3. je v Berčicah nekdo odtujil dva panja s čebelami. Lastnik je oškodovan za 400 evrov.

Vir: Policijska uprava Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj