Na vsebino

Ponoči bo pretežno jasno, jutri občasno zmerno oblačno, zjutraj bo mrzlo

Ponoči bo pretežno jasno, zjasnilo se bo tudi v južni Sloveniji. V Ljubljanski kotlini bo možna jutranja megla. Burja na Primorskem bo do jutra večinoma ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -13 do -6, v mraziščih okoli -17, ob morju 0 °C.

Jutri bo povečini sončno, predvsem v vzhodni in ponekod v severni Sloveniji pa bo sredi dneva in popoldne občasno več oblačnosti. Popoldne bo ponekod na severovzhodu zapihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 3, na Primorskem do 6 °C.

V nedeljo se bo čez dan od zahoda pooblačilo, ponekod bo zapihal jugozahodnik. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla. Popoldne ali proti večeru se bodo v hribovitih krajih zahodne Slovenije začele pojavljati padavine, ki se bodo do ponedeljka zjutraj razširile proti severovzhodu. Po nižinah bo deževalo. V ponedeljek bo oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo čez dan od zahoda oslabele in ponekod lahko tudi prehodno ponehale. Meja sneženja se bo nekoliko znižala.

Nad osrednjim Sredozemljem in jugozahodnim Balkanom je območje nizkega zračnega tlaka. Od severa priteka nad naše kraje hladen in postopno bolj suh zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj