Na vsebino

Praznik KS Črnomelj v veselem vzdušju

Foto: Jani Pavlin
Foto: Jani Pavlin

Preteklo soboto so pod lipami na Gričku obeležili tradicionalni praznik Krajevne skupnosti Črnomelj v spomin na dogodke v noči z 11. na 12. avgust 1941, ko se je pri vranoviškem mostu zgodil prvi belokranjski organiziran napad na sovražno italijansko vojsko.

O že izvedenih, aktualnih in načrtovanih projektih, ki jih v največji krajevni skupnosti v črnomaljski občini ne manjka, sta spregovorila župan Andrej Kavšek in predsednik sveta KS Črnomelj Jaka Birkelbach. »Trenutno se v naši krajevni skupnosti odvijajo številne aktivnosti, zavedamo pa se tudi, da so ostale odprte še mnoge ideje, nedokončane akcije in neuresničene želje krajanov. Boljše in lepše bivanjske pogoje lahko dosežemo le skupaj, s konstruktivnim sodelovanjem,« so ob tem zapisali v KS Črnomelj, ki šteje več kot 6.100 ljudi.

Na osrednji prireditvi, ki jo je povezovala Eva Starašinič, so nastopili godbeniki godbe Črnomelj in skupina Akustični trio, ki jo sestavljajo Anton Grahek, Mihaela Škof in Andrej Kmetič. Za dobro glasbo, vzdušje in zabavo pa je po uradnem delu prireditve poskrbela skupina Gadi.

Vir: KS Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj