Na vsebino

Predavanje Jasne Banovec o grafomotoriki

V Knjižnici Črnomelj smo v torek organizirali spletno predavanje za starše, vzgojitelje in učitelje o razvoju grafomotorike pri otroku. Profesorica defektologije Jasna Banovec, zaposlena na OŠ Dragotina Ketteja v Novem mestu, nam je na strokoven in zanimiv način predstavila razvoj motorike, govorila je o tem, kaj je grafomotorika, kaj vpliva na ustrezno grafomotoriko, o fazah grafomotorike, o težavah otrok pri grafomotoriki in kaj lahko odrasli naredimo, da se ne pojavijo oz. kaj storimo, ko se pojavijo.

V Knjižnici Črnomelj že od leta 2016 v okviru knjižnih moljčkov gostimo različne strokovnjake in pripravljamo različna predavanja na temo branja, govorno-jezikovnega razvoja, o razvijanju zgodnje pismenosti, o kriznih situacijah in o reševanju težav z otrokom, o vzgoji, o odgovornosti in tokrat o grafomotoriki.

Zelo zanimivo in z bogatimi izkušnjami ter praktičnimi primeri oplemeniteno predavanje Jasne Banovec je privabilo številne udeležence spletnega predavanja, predvsem iz vrst staršev, starih staršev, vzgojiteljev in učiteljev. Za vse tiste, ki ste zamudili predavanje, vam sporočamo, da si bo možno posnetek v kratkem ogledati na youtube kanalu Knjižnice Črnomelj.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj