Na vsebino

Priznanje dolgoletnemu delu Skupnosti socialnih zavodov

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je v petek, 10. decembra, podelilo nagrade in priznanja za delo na področju socialnega varstva in izvajanja rejniške dejavnosti za leto 2021. Veseli in ponosni smo, da je Skupnost socialnih zavodov Slovenije med prejemniki skupinskih nagrad za zaposlene oziroma člane pravne osebe, ki dalj časa uspešno deluje na področju socialnega varstva v skladu s kodeksom etičnih načel v socialnem varstvu in predpisi socialnega varstva in je dobro prepoznavna v lokalnem okolju v letu 2021. Nagrada predstavlja priznanje dolgoletnemu delu Skupnosti, s tem pa tudi našim članom, domovom za starejše in posebnim socialnovarstvenim zavodom, zaposlenim, stanovalcem in svojcem ter vsem, s katerimi sodelujemo na področju institucionalnega varstva starejših. Hvaležni smo, da je naše dobro delo prepoznano, nagrada pa nam daje še dodatno vzpodbudo, da se bomo še naprej trudili za razvoj in dvig kvalitete storitev za starejše in odrasle s posebnimi potrebami.

Nagrado je prevzela predsednica skupščine Skupnosti socialnih zavodov Slovenija Valerija Lekič Poljšak, direktorica Doma starejših občanov Črnomelj.

Vir: Skupnost socialnih zavodov Slovenije

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj