Na vsebino

Projekt "Veselo v šolo"

Zaključek šolskega leta se približuje s svetlobno hitrostjo. Učenci in starši se veselimo počitnic. Žal pa pri nekaterih tega veselja ni ... Za mnoge je to ponovno čas skrbi. Delovni zvezki so velik finančni zalogaj. Mnogi starši si vzamejo posojilo ali pa se celo odpovejo kakšnemu obroku hrane.

S ponedeljkom, 8. junija, se ponovno odpira projekt "Veselo v šolo". Letos poteka drugič. Projekt se je odlično prijel tako pri starših, kot šolah. V lanskem šolskem letu smo tako skupaj s pomočjo založb in donatorjev pomagali brezskrbno vstopiti v novo šolsko leto tridesetim učencem. Z zbranimi sredstvi od koncerta v višini približno 1500€ pa smo pomagali štirim učencem pokriti stroške povezane s šolo v naravi in zamujene položnice.

Kot vemo, smo se v tem šolskem letu morali sprijazniti z novim načinom učenja - na daljavo. Tudi to je prineslo določene težave, saj vsi šolarji nimajo doma računalnikov in dostopa do spleta. Tudi na tem področju smo bili pridni in smo skupaj z donatorji razdelili 7 računalnikov. Vsem donatorjem širom Slovenije se zahvaljujem v imenu družin in otrok. Obenem se zahvaljujem tudi DPM Metlika za ves trud in pomoč v tem težkem času. Društvo prijateljev mladine Metlika je pomagalo veliko družinam s prehrambenimi paketi, katere smo razdelili tudi v naši občini Črnomelj.

Zato vas ponovno vabim k sodelovanju pri projektu. Sredstva lahko po svojih zmožnostih donirate na TRR DPM Metlika št. SI56 0299 4025 3400 140.

Verjamem,da zmoremo kljub težkim časom. V SLOGI JE MOČ!

Vir: Projekt "Veselo v šolo"

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj