Na vsebino

Promocija Bele krajine - "Drašički izziv"

Pred letošnjo sezono destinacija Bela krajina pospešeno izvaja aktivnosti promocije belokranjskih turističnih doživetij. Sodelavki Petra iz RIC-a Bela krajina in Vita iz Zavoda za turizem, kulturo, šport in mladino Metlika sta na natečaju Green Shark Tank predstavili destinacijo Bela krajina z novim vinskim doživetjem Drašički izziv, ki je zelen, trajnosten in avtentičen belokranjski turistični produkt.

Komisijo so sestavljali predstavniki incoming agencij, t.i. Zeleni sharki, ki imajo s prodajo paketov tujim gostom, njihovimi pričakovanji in željami ogromno izkušenj. Predstavniki agencij Liberty International Tourism Group, Raoundabout, KNMtravel in Visit GoodPlace so poslušali zanimive predstavitve s cele Slovenije.

Predstavitve so potekale po strogih Covid pogojih, a vseeno sta predstavnici Bele krajine prinesli nekaj belokranjskega vzdušja, s pogačo za dobrodošlico in degustacijskimi nagradami za pravilno ugotovljene sestavine belokranjske pogače.

Drašički izziv kmalu vabi tudi vas!

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj