Na vsebino

Pustna povorka v Črnomlju, 2018

Pust je priložnost, da marsikdo med nami sname masko in se pokaže v pravi luči. Ali pa obratno. Današnja pustna povorka skozi Črnomelj je seveda obelodanila aktualno občinsko problematiko in na vrhu te lestvice je seveda črnomaljski vrtec. Žalujoči v povorki so se dotaknili tudi Jurjevanja, kresovanja, martinovega in silvestrovega, pa težav s cesto do pokopališča v Vojni vasi. Na eni od prikolic so "rudarili" kriptovaluto z imenom presta kojn, paradi se je pridružila tudi metliška "Gadja zalega", nekdanji voditelj nekdaj skupne države in pa celotno Blejsko jezero z okoliškimi smrekami, labodi, pletno in otokom. Med zbranimi maskami pa so bili tudi Country vrtičkarji, ki so tokrat kavbojske oprave zamenjali za gusarske kostume.

K velikemu številu mask in obiskovalcev je verjetno botrovalo tudi sončno, čeprav ne toplo nedeljsko popoldne. Če ste mogoče manjkali je TUKAJ še kratek video posnetek današnje parade.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj