Na vsebino

Raziskovanje doline reke Kolpe v finalu akcije Slovenia's Hidden Gems

Foto: DMO Bela krajina
Foto: DMO Bela krajina

Doživetje Raziskovanje doline reke Kolpe se je znašlo med desetimi finalisti letošnje akcije Slovenia’s Hidden Gems, s katero Radio Si predstavlja skrite dragulje, ki ostanejo nepoznani številnim tujim turistom, ki obiščejo Slovenijo. V letošnji peti sezoni omenjenega projekta so med majem in septembrom turistične pakete obiskali t.i. skavti, ki so preverjali in preizkušali njihovo ponudbo ter pri tem seveda neizmerno uživali. Izbor ponudnikov je bil prepuščen uredništvu Radia Si in poslušalcem, ki so glasovali za predloge.

Del projekta, s katerim promovirajo odlične turistične produkte in pakete, ki ponujajo najboljše kar premorejo raznolike slovenske pokrajine, je tako tudi raziskovanje doline reke Kolpe, ponudnika Kolpa Adventures.

»Ko se odpravite na izlet v zeleno dolino s kristalno čisto in eno najtoplejših rek v Evropi, reko Kolpo, si boste ustvarili nepozabne spomine in si napolnili baterije. Odpravite se na robinzonsko čolnarjenje po Kolpi. Prepustite se naravi in raziskujte reko kar iz čolna. Brez zvokov prometa in gneče, sam ali s prijatelji postaneš del divje, neokrnjene narave,« so zapisali v obrazložitvi.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj