Na vsebino

Razpis za direktorja Zdravstvenega doma Metlika

Svet zavoda Zdravstvenega doma Metlika na podlagi 11., 12. in 13. člena Statuta ZD Metlika in sklepa Sveta zavoda z dne 24. 2. 2022 razpisuje prosto delovno mesto DIREKTOR ZAVODA (M/Ž).

Na delovno mesto direktorja se lahko prijavi kandidat, ki poleg splošnih pogojev, določenih z zakonom, izpolnjuje še naslednje pogoje:

  • imeti mora najmanj univerzitetno izobrazbo,
  • kandidat za direktorja z medicinsko izobrazbo mora imeti najmanj pet let delovnih izkušenj v medicinski stroki, kandidat za direktorja z nemedicinsko izobrazbo pa mora imeti najmanj pet let delovnih izkušenj na vodstvenih delovnih mestih.

K prijavi na razpis se mora predložiti:

  • program dela in vizija razvoja zavoda,
  • dokazilo, da ni bil kandidat pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ni bil obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev,
  • dokazilo, da zoper kandidata ni bila vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Delovno mesto direktorja je razpisano za petletni mandat.

Kandidati naj prijavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev in programom dela ter vizijo razvoja zavoda pošljejo s priporočeno pošiljko na naslov Zdravstveni dom Metlika, CBE 71, 8330 Metlika, z oznako »Razpis za direktorja«.

Rok za oddajo prijav kandidatov je 8. 4. 2022. Prijavljeni kandidati bodo o izbiri obveščeni v zakonskem roku.

Priponke

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj