Na vsebino

Razvoj turističnih produktov in digitalna promocija Bele krajine

Sporočamo vam, da smo v RIC Bela krajina bili uspešni pri prijavi na Javni razpis za sofinanciranje razvoja in promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji, katerega je objavilo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo!

RIC Bela krajina so ob prijavi podprle Občina Črnomelj, Občina Metlika, Občina Semič, TIC Metlika in TIC Semič ter ponudniki nastanitev.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje aktivnosti razvoja integralnih turističnih produktov in digitalna promocija turistične ponudbe Bele krajine.
Bela krajina je v Strategiji trajnostne rasti slovenskega turizma 2017 – 2021 opredeljena kot ena izmed vodilnih destinacij slovenskega turizma. Brez tega statusa pa sama prijava na omenjen razpis ne bi bila mogoča.

S pridobljenimi sofinanciranimi sredstvi v višini 202.425,00 € bomo lahko oblikovali nove integralne turistične produkte, pet-zvezdične produkte, pridobili foto in video gradivo destinacije, izvedli izobraževanja za turistične ponudnike in izvajali digitalno promocijo destinacije. Projekt se bo izvajal pod imenom »Razvoj turističnih produktov in digitalna promocija Bele krajine«.

Vir: RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj