Na vsebino

Rumene vreče vam zdaj pripeljejo

Virus SARS-CoV-2 ponovno kaže zobe. Na komunali spremljamo situacijo in se ji prilagajamo. Zagotavljanje storitev gospodarskih javnih služb za občane kljub temu ni v nevarnosti. Veljajo pa neka nova pravila, predvsem pri komunikaciji oziroma osebnih stikih.

Za »RUMENE VREČE« tako ni več potrebno priti do nas. Enostavno pokličete našo sprejemno pisarno (07 30 61 660 ali 07 30 61 682) in vreče naročite. Ob prvem naslednjem odvozu odpadkov vam bomo vreče dostavili na naslov. Še vedno pa velja, da posameznemu gospodinjstvu pripadata dva paketa vreč na leto.

Navedene vreče lahko dobijo samo gospodinjstva, ki imajo za preostanek komunalnih odpadkov nameščeno individualno posodo in so vključeni v sistem odvoza ˝od vrat do vrat˝.

Naselja, ki imajo nameščene skupne zabojnike za odpadke, ter blokovskim naseljem v obeh občinah, vreče ne pripadajo.

Poleg navedenega vas naprošamo, da vreče na dan odvoza namestite poleg svojih individualnih posod za preostanek odpadkov, in ne v skupne eko otoke kot to nekateri počnejo do sedaj.

Spoštovane uporabnike naprošamo, da čim več zadev, ki jih imajo s komunalo rešujejo brez osebnega stika. Torej preko telefona ali elektronske pošte. S tem ščitite sebe in nas.

Želimo vam, da ostanete zdravi.

Vir: JP Komunala Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj