Na vsebino

Seja izvršnega odbora Društva Bela krajina

V torek je potekala redna seja izvršnega odbora Društva Bela krajina, ki je prvič potekala na novi lokaciji v Hostel Tresor - Ljubljana, kjer nas je gostila Nina Petruna, saj je Breza, zaradi osebnih razlogov zaprta.

Našemu bivšemu predsedniku in častnemu članu Tonetu Grahku v mislih pošiljamo pozitivno energijo in veliko belokranjske topline z željo, da bo našo druščino spet kmalu dopolnjeval s svojo srčnostjo in čutom za ljudi.

Najpomembnejši sklep seje je bil: Preja 2023 bo! Sicer se bo modernizirala, konceptualno spremenila, dopolnila v sodelovanju s partnerskim društvom Klub belokranjskih Študentov, kar nas neizmerno veseli, saj na mladih svet stoji.

Ampak starejši so akumulirali več znanja in izkušenj skozi čas, kar je včeraj dokazal tudi naš član Dušan Plut, s svojimi 1700 stranmi rokopisa znanstvene monografije, ki bo uradno predstavljena širši javnosti v bližnji prihodnosti. In o tem bomo seveda z veseljem poročali.

Neizmerno smo veseli ter ponosni za to čudovito medgeneracijsko sodelovanje, ki nam ga je včeraj uspelo udejanjiti v praksi, saj smo na koncu nazdravili in spili nekaj tudi v čast našega "študenta" Francija Fleka, ki je včeraj praznoval rojstni dan.

Druščina je srčna in odprta. Vabljene in vabljeni, tukaj bodo vaše ideje prišle do izraza, saj smo veseli vsakega aktivnega člana.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj