Na vsebino

Skozi Kanižarico čez poletje brez zapore

Občina Črnomelj obvešča, da bo danes odstranjena polovična zapora regionalne ceste v Kanižarici, ki je bila potrebna zaradi izgradnje kolesarske steze Črnomelj – Kanižarica.

»Včeraj je bila asfaltirana še polovica ceste ob konzolni plošči pri Dobličici. Z deli, ki jih ni mogoče izvajati brez oviranja prometa, bo izvajalec nadaljeval po koncu turistične sezone,« so sporočili s črnomaljske občine.

Z gradnjo regionalne kolesarske povezave Črnomelj - Kanižarica, ki bo v prvem, približno700-metrskem delu, vodila od konca črnomaljske obvoznice do križišča regionalnih cest v Kanižarici s podaljškoma mimo avtobusnih postajališč v omenjenem križišču proti Blatniku in Vinici, so pričeli marca letos.

Celotna naložba je ocenjenai na dobrih 940.000 evrov. Občina bo zanjo dobila skupaj pol milijona evrov evropske in državne denarne podpore, preostanek denarja pa bo prispevala iz lastne blagajne.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj